Φόρμα Επιστροφής

Φόρμα επιστροφής εμπορευμάτων

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν, πρέπει απλώς να συμπληρώσετε αυτήν τη Φόρμα Επιστροφής Εμπορευμάτων και να τη στείλετε στην M.C. Ι.Κ.Ε. μαζί με τα προς επιστροφή εμπορεύματα. Βεβαιωθείτε ότι τα εμπορεύματα που επιστρέφετε είναι στην αρχική τους κατάσταση, οι ετικέτες και η συσκευασία τους περιλαμβάνονται, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να δεχτούμε την επιστροφή σας και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα.

Η χρέωση για την αποστολή των επιστρεφομένων εμπορευμάτων βαρύνει τον αγοραστή. Συσκευάστε τα αντικείμενα στο κουτί της αρχικής τους συσκευασίας (ή σε οποιοδήποτε άκαμπτο κουτί από χαρτόνι).

Θέλω να επιστρέψω αυτά τα προϊόντα που αγοράστηκαν στο www.mcpc.gr

Μέθοδος πληρωμής:

Πιστωτική κάρτα: Η τράπεζά μας θα σας αποζημιώσει εντός 14 εργάσιμων ημερών από την Επιβεβαίωση Επιστροφής. Ο χρόνος που απαιτείται για την πίστωση στον λογαριασμό σας εξαρτάται από την Τράπεζα - Εκδότη της Πιστωτικής Κάρτας. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε χρήματα σε πιστωτική κάρτα διαφορετική από αυτή που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Η επιστροφή χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε τραπεζικό λογαριασμό που θα πρέπει να έχετε υποδείξει σε αυτήν την Φόρμα επιστροφής. Θα δείτε την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την Επιβεβαίωση Επιστροφής.