Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία M.C. I.K.E. είναι μια εταιρεία χονδρικής πώλησης με έδρα στην Αθήνα/ΕΛΛΑΔΑ η οποία ειδικεύεται στην εισαγωγή, διαφήμιση και διανομή των ρολογιών και κοσμημάτων Gucci. Η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελληνική Αγορά από τον Μάρτιο του 2022. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι, καθώς τα προϊόντα Gucci είναι μια σύγχρονη προσέγγιση της μόδας. Εκλεκτικά, μοντέρνα, ρομαντικά — τα προϊόντα Gucci αντιπροσωπεύουν την κορυφή της ιταλικής δεξιοτεχνίας και θεωρούνται αξεπέραστα για την ποιότητά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια.

 

Η φιλοσοφία μας

Με γνώμονα την αγάπη και το πάθος μας για τον χώρο, εργαζόμαστε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για όλες τις μάρκες που αντιπροσωπεύουμε. Δεν επιδιώκουμε απλώς να επεκτείνουμε τον επιχειρηματικό μας όγκο. Αντιθέτως, είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεισφέρουμε στην κουλτούρα του ρολογιού.

Οι αξίες μας στηρίζονται στην ειλικρίνεια, την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα. Προσεγγίζουμε τους πιθανούς πελάτες μας με ένα εξατομικευμένο, θερμό καλωσόρισμα.

Σεβόμαστε τις πολιτικές, τις στρατηγικές, τις αξίες κάθε επώνυμης μάρκας σαν να είναι δική μας. 

Οι πελάτες μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, επομένως η έμπειρη και φιλική ομάδα μας είναι περισσότερο από ικανή να τους εξυπηρετήσει με οποιοδήποτε τεχνικό ερώτημα μπορεί να προκύψει.