Αλλαγές - Επιστροφές

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να επιστρέψει οποιοδήποτε προϊόν αγόρασε  εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσει την ανταλλαγή του ή την επιστροφή χρημάτων. Μετά από 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από τον αγοραστή, δεν παρέχεται δικαίωμα επιστροφής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο:

  1. Μετά από επικοινωνία του αγοραστή μέσω email με την Εταιρεία μας εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και ειδοποίηση της πρόθεσής του να επιστρέψει το προϊόν σε εμάς.
  2. Όταν το προϊόν συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.
  3. Όταν το προϊόν είναι στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει χρησιμοποιηθεί, φέρει όλα τα συνοδευτικά έγγραφα όπως (ετικέτες, έντυπο εγγύησης, οδηγίες χρήσης κ.λπ.) και η συσκευασία του είναι σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο εάν ο αγοραστής επιβαρυνθεί οποιοδήποτε κόστος έχει προκύψει κατά την αρχική αποστολή από την εταιρία μας προς τον αγοραστή, καθώς και οποιοδήποτε κόστος θα προκύψει κατά την επιστροφή του προϊόντος προς την Εταιρεία. Διαφορετικά, η Εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και το προϊόν θα επιστραφεί στον αγοραστή - αποστολέα με δικά του έξοδα.
  4. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιθυμεί να υπαναχωρήσει από την αγορά του προϊόντος, πρέπει να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που λάβουμε την ειδοποίηση για την πρόθεσή του να υπαναχωρήσει από την παρούσα συμφωνία και να μας επιστρέψει το προϊόν. Κάθε κόστος που μπορεί να προκύψει βαρύνει τον αγοραστή. Εάν το προϊόν είναι σε άριστη κατάσταση και χωρίς ελαττώματα, τότε ο αγοραστής - αποστολέας έχει το δικαίωμα να λάβει τα χρήματα που καταβλήθηκαν για την αγορά του προϊόντος.
  5. Σε περίπτωση ολικής ή μερικής μη διαθεσιμότητας των προϊόντων μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας, ο αγοραστής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά στον αριθμό που έχει ορίσει στη φόρμα εγγραφής ή με προσωπικό μήνυμα στο e-mail του για τυχόν προϊόν που ενδέχεται να είναι εκτός αποθέματος και θα λάβει πληροφορίες για μερική ή ολική ακύρωση της παραγγελίας τους καθώς και για ακύρωση της πιθανής αντίστοιχης χρέωσης.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η χρέωση επιστροφών και αντικατάστασης προϊόντων επιβαρύνει τους αγοραστές μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η διαδικασία είναι απλή και μπορεί να γίνει ως εξής:

Καλέστε μας στο 211 2678 748 και εξηγήστε εν συντομία τον λόγο της επιστροφής.

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής και στείλτε την στο info@mcpc.gr

Μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες θα λάβετε την απάντησή μας μέσω email με οδηγίες σχετικά με την επιστροφή μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών.

Με την παραλαβή της επιστροφής σας θα διενεργηθεί ενδελεχής έλεγχος και εάν δεν προκύψει πρόβλημα ή ελάττωμα με το προϊόν, τη συσκευασία ή τα συνοδευτικά έγγραφα θα ειδοποιηθείτε μέσω email για την αποδοχή του.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που ο αγοραστής δεν επιθυμεί αντικατάσταση της παραγγελίας με εναλλακτικό ή νέο προϊόν, η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από την εταιρεία.

Η επιστροφή των χρημάτων θα εκτελεστεί με τον ίδιο τρόπο με τον αρχικό τρόπο πληρωμή της αγοράς, εκτός εάν η αρχική πληρωμή ήταν με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.  Η επιστροφή των χρημάτων σε τέτοια περίπτωση θα γίνει μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο αγοραστής.

Είναι απολύτως απαραίτητο ο αγοραστής να δηλώσει μέσω email στο info@mcpc.gr το IBAN του τραπεζικού του λογαριασμού, την τράπεζα στην οποία τηρείται αυτός ο λογαριασμός, τον δικαιούχο του λογαριασμού όπως εμφανίζεται στην κίνηση του τραπεζικού του λογαριασμού. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή ο συνδικαιούχος του λογαριασμού πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που εμφανίζεται στην απόδειξη αγοράς.

Οι αγορές που γίνονται ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα και δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων σε μετρητά.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής ζητήσει αλλαγή προϊόντος και το προϊόν προς αλλαγή είναι χαμηλότερης αξίας από αυτό της αρχικής παραγγελίας, η χρηματική διαφορά θα επιστραφεί.